Header strand
Goede software heeft ook goede hardware nodig, en goede ondersteuning. Een administratie met duizenden orders, leveringen en facturen vraagt om een deftige server, gebruikers-pc's en (grote) schermen. Ook daarvoor bent u hier aan het juiste adres.

Hardware
Bent u toe aan een nieuwe server, vaste pc: laptop of tablet Scherm, muis, klavier versleten ? Vraag offerte met gewenste kenmerken en beoogde toepassing.

Uitbreiding of vernieuwing van netwerk ? Switches, kabels, routers, firewalls zijn via PRAVIS-ERP bvba te verkrijgen.

Ook kleinere toebehoren zoals usb-sticks, geheugenkaarten, (oplaadbare) batterijen, (externe) harde schijven, printers e.d. kunnen op bestelling geleverd worden. Zie ook verder op deze pagina.

Ondersteuning
Kan uw organisatie enige tijd zonder server wanneer die defect is ? Zonder e-mail of internet ? Zonder het invoeren van orders of toegang tot uw standaarddocumenten ? Is uw bedrijf met andere woorden verlamd wanneer een systeem of netwerk uitvalt ? Wij bieden hard- en software support aan, in garantie of buiten garantie.

Wie zoekt, die vindt (niet altijd)
Hebt u iets gevonden op internet dat u niet zelf wil bestellen, of vindt u niet wat u zoekt ? Een powerbank die ook een auto kan helpen starten ? Een nieuwe laptopbatterij ? Een externe schijf van 4 TB ? Wie weet kan ik u helpen bij uw zoektocht.

Licht in de duisternis
Het "spook" van de mogelijke stroomuitval op windstille koude avonden of ochtenden heeft mijn interesse voor o.a. UPS'en en powerbanks extra aangewakkerd. Enkele voorbeelden die ik u ook - op bestelling - kan aanbieden.

UPS (noodvoeding)
Hebt u een vaste pc of server die gegevens kan kwijtraken bij stroompanne ?
Is de batterij van uw laptop versleten waardoor hij uitvalt zonder voeding en/of vindt u geen nieuwe batterij meer ? (zie ook verder)
Laat uw elektrische poort u nog buiten of binnen zonder netspanning ?

Indien u op 1 of meer van deze vragen "ja" antwoordt, dan kan een UPS (Uninterruptible Power Supply) u wellicht van dienst zijn, zodat u de tijd hebt om die pc netjes af te sluiten of zodat uw poort nog een paar uur blijft werken tijdens een geplande afschakeling.

Vraag offerte met uw wensen (aantal watt of VA, aantal en type aansluitingen, bedoelde toepassing ...) aan via mail (zie Contact).

(Foto ter illustratie)

Powerbank / jumpstarter / laptopbatterij
Bent u langer onderweg dan de batterij van uw laptop of smartphone meegaat ?
Is de batterij van uw laptop versleten ?
Start uw auto soms moeilijk op koude of natte dagen, of rijdt u er niet genoeg mee ?

Indien u op 1 of meer van deze vragen "ja" antwoordt, dan is een powerbank de oplossing. Van een simpele voor smartphone tot een zware voor laptops of een hulpstarter voor de auto.

Vraag offerte met uw wensen (aantal mAh, voltage, aansluitingen, aantal keer dat u wil kunenn herladen, voor smartphone en/of laptop, met of zonder hulpstart voor auto ...) aan via mail (zie Contact).

(Foto's ter illustratie, van een Telwin Drive 13000 powerbank)

Insufficient memory

Hebt u bedrijfsgegevens die u liever niet verliest ? Maakt u veel foto's of video's ? Externe schijven, NAS-systemen (Network Attached Storage) en usb-sticks zijn er in (bijna) alle maten en kleuren.


Vraag offerte met uw wensen (aantal TB, aantal schijven in NAS, niveau van RAID ...) aan via mail (zie Contact).

Hardware

Nieuws


December 2018


Meer info over diensten (antivirus,cloud back-up)

en hardware (ups, nas, powerbank, externe schijven)


December 2016


PRAVIS-ERP bvba zet de ERP-gerelateerde (Avis en Pravis) activiteiten van Jumbo Computers NV voort