Pravis-ERP bv

PRAVIS-ERP bv(ba) is opgericht in november 2016 door Rolf Herssens, die van februari 1992 tot november 2016 bij Jumbo Computers nv te Kortrijk werkzaam was. Sinds december 2016 is dit de voortzetting van de ERP-software (AVIS en PrAVIS) die hij mede heeft ontwikkeld. Bestaande klanten blijven ondersteund, de software wordt verder onderhouden en uitgebreid waar nodig.

Voortbouwend op Jumbo Computers nv

De kennis en ervaring die dateren van toen computers nog op DOS draaiden zijn dus ook mee verhuisd. Het volgende citaat van Jumbo Computers blijft nog altijd geldig.

"Constructeur-leverancier van geavanceerde ERP-oplossingen sinds meer dan 25 jaar. Oplossingen voor KMO's. Ontwikkeld met en door inbreng van onze KMO-partners om optimaal tegemoet te komen aan de eigenheid van een KMO. Efficiƫnt informatiseren is veel meer dan een standaard pakket verkopen met daarbij wat standaard service en wat standaard opleiding. Dit geldt in het bijzonder voor bedrijfsbrede ERP-systemen omdat ze door hun ingrijpende werking sterk meebepalend zijn voor de efficiƫntie van de onderneming".